مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

سایت تخصصی نساجی و پوشاک

مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

سایت تخصصی نساجی و پوشاک

پنجمین نمایشگاه بین المللی کفپوش‌ها، موکت، فرش ماشینی و صنایع وابسته آغاز به کار کرد

با حضور مدیر کل دفتر نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت و دبیر انجمن صنایع نساجی ایران:
پنجمین نمایشگاه بین المللی کفپوش‌ها، موکت، فرش ماشینی و صنایع وابسته آغاز به کار کرد
به گزارش «نساجی نیوز» این نمایشگاه که از روز سه‌شنبه 12 شهریور ماه آغاز به کار نموده تا روز جمعه 15 شهریور ماه در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران و در فضایی به وسعت 25هزار مترمربع و در سالن‌های 6، 7، 8، 9، 10، 11 و 25 برپا خواهد بود.

در نمایشگاه سال جاری تعداد 112 تولیدکننده از سرتاسر کشور حضور داشته و به عرضه آخرین نوآوری‌ها و دستاوردهای خود در زمینه انواع کفپوش‌ها مبادرت کرده‌اند که نسبت به نمایشگاه سال قبل از نظر تعداد شرکت‌کننده و فضای نمایشگاهی بترتیب 5 و20 درصد رشد داشته است.
  مراسم افتتاحیه نمایشگاه مذکور با حضور دکتر مردانی دفتر نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت، مهندس حائری، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، آقای کاشفی مجری نمایشگاه کفپوش‌ها و جمعی از صاحبان صنایع نساجی و نمایندگان رسانه‌های ارتباط جمعی کشور برگزار شد. در این نمایشگاه آخرین محصولات با بهترین نقشه‌ها و ترکیب رنگ متنوع با استفاده از بهترین ماشین‌آلات و مواد اولیه متنوع از قبیل الیاف اکریلیک، پلی‌استر، پلی‌پروپیلن با آخرین نوآوری‌ها در معرض دید متخصصان و مصرف‌کنندگان قرار داده شده است.

صنعت فرش ماشینی یکی از صنایع تاثیرگذار در صنعت نساجی کشور می‌باشد که طی سال‌های اخیر رشد و توسعه مناسبی داشته و در حال حاضر منطقه کاشان، آران و بیدگل با حدود یک هزار واحد تولیدکننده فرش ماشینی به قطب تولید این محصول در کشور و حتی منطقه تبدیل شده است.

این صنعت در حدود پنجاه درصد از ارزش صادرات سالیانه صنایع نساجی را به خود اختصاص داده و در حدود 350 میلیون دلار ارزآوری در سال گذشته داشته و باعث ایجاد اشتغال مناسبی در کشور شده است. ظرفیت نصب شده این صنعت بالغ بر 120 میلیون متر مربع می باشد و تولید سالیانه آن بالغ بر 80 میلیون مترمربع است که در حدود 50 میلیون متر مربع آن در داخل کشور مصرف می‌شود. به عبارت دیگر مصرف سالیانه هر خانوار در کشور بالغ بر حدود 2.3 متر مربع می‌باشد و مازاد آن نیز به بازارهای جهانی صادر می‌گردد که در صورت تامین نقدینگی مورد نیاز و تسهیل تجارت خارجی امکان تولید سالیانه تا مرز یکصد میلیون مترمربع و صادرات 50 میلیون مترمربع دور از ذهن نمی‌باشد.

با توجه به گستردگی و توسعه این صنعت بسیار طبیعی است که در حال حاضر در حدود 30 درصد از اعضای انجمن صنایع نساجی ایران از واحدهای تولیدکننده فرش ماشینی تشکیل شده باشد و این رشته از صنعت دارای کمیته ای بسیار قدرتمند و تاثیر گذار و فعال در انجمن می‌باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد