ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
روشهای ارزیابی مرسریزاسیون:
برای بهود دادن و بهتر کردن برخی از خصویات الیاف سلولزی همچون استحکام ، رطوبت پذیری، رنگپذیری و... این الیاف را تحت عمل مرسریزاسیون قرار می دهند.البته مرسریزاسیون با کشش و بدون کشش نیز در تعیین خصوصیات الیاف تاثیر گذار است.در نتیجه تعیین درجه مرسریزاسون مهم می باشد.در این آزمایش درجه مرسریزاسیون کالای مرسریزه شده در آزمایش قبلی را با روش رنگپذیری آن مورد بررسی قرار دادیم.دیدیم که کالای مرسریزه شده دارای رنگپذیری بیشتری است.رنگپذیری کالای مرسریزه شده در دمای محیط بهتر است.