ذوبرﻳﺴﻲ آﻣﻴﺰه ﭘﻠﻲﭘﺮوﭘﻴﻠﻦ و ﭘﻠﻲاﺗﻴﻠﻦ و ﺑﺮرﺳﻲ ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﻣﺤﺼﻮل ﺑﻲﺑﺎﻓﺖ ﺳﻮزﻧﻲ ﻛﺎﻟﻨﺪر ﺷﺪه ﺣﺎﺻﻠﻪ از اﻳﻦ اﻟﻴﺎف
روح اﻟﻪ اﺣﻤﺪی، ﻣﺴﻌﻮد ﻣﺴﺘﻮﻓﻲ زاده ، ﻣﺠﻴﺪ اﺣﻤﺪی ﺑﺮوﺟﻨﻲ
ﭼﻜﻴﺪه
در اﻳﻦ ﺗﺤﻘﻴﻖ ﭘﺲ از ذوبرﻳﺴﻲ آﻣﻴﺰه ﭘﻠﻲﭘﺮوﭘﻴﻠﻦ و ﭘﻠﻲاﺗﻴﻠﻦ (PP-PE) ﺑﺎ درﺻﺪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﻲاﺗﻴﻠﻦ درآﻣﻴﺰه ﭘﻠﻴﻤﺮی و ﺗﻮﻟﻴﺪ اﻟﻴﺎف ﻛﻮﺗﺎه ﺧﻮدرﻧﮓ، ﺧﻮاص ﻛﺸﺸﻲ ﻧﻤﻮﻧﻪﻫﺎ ﻳﻌﻨﻲ اﺳﺘﺤﻜﺎم و ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺗﺎ ﺣﺪﭘﺎرﮔﻲ ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﻲ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺖ . ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻫﺎی ﻣﻨﺴﻮج ﺑﻲ ﺑﺎﻓﺖ ﺳﻮزﻧﻲ از اﻟﻴﺎف اﺷﺎره ﺷﺪه ﻧﻴﺰ ﺗﻬﻴﻪ و ﺧﻮاص ﻓﻴﺰﻳﻜﻲ و ﻣﻜﺎﻧﻴﻜﻲ آﻧﻬﺎ ﻣﻮرد ارزﻳﺎﺑﻲ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺖ در. ﭘﺎﻳﺎن، ﻋﻤﻠﻴﺎت ﻛﺎﻟﻨﺪر ﺣﺮارﺗﻲ روی ﺑﻲ ﺑﺎﻓﺖﻫﺎی ﺣﺎﺻﻠﻪ اﻧﺠﺎم و ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﻓﻴﺰﻳﻜﻲ و ﻣﻜﺎﻧﻴﻜﻲ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻫﺎ اﻧﺪازه ﮔﻴﺮی و ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ .ﺪﺷ ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ ﻧﺘﺎﻳﺞ اﻧﺪازهﮔﻴﺮیﻫﺎ ﺣﺎﻛﻲ از آن اﺳﺖ ﻛﻪ اﻓﺰاﻳﺶ درﺻﺪ وزﻧﻲ ﭘﻠﻲ اﺗﻴﻠﻦ در آﻣﻴﺰه ﭘﻠﻴﻤﺮی (PP-PE) ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﻛﺎﻫﺶ اﺳﺘﺤﻜﺎم و ازدﻳﺎد ﻃﻮل ﺗﺎ ﺣﺪ ﭘﺎرﮔﻲ اﻟﻴﺎف ﻛﻮﺗﺎه ﺗﻮﻟﻴﺪ ی و ﻧﻴﺰ ﻛﺎﻫﺶ اﺳﺘﺤﻜﺎم ﻋﺮﺿﻲ ﻣﻨﺴﻮج ﺑﻲﺑﺎﻓﺖ ﺳﻮزﻧﻲ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺷﺪه از اﻳﻦ اﻟﻴﺎف ﻣﻲ ﮔﺮدد. از ﻃﺮف دﻳﮕﺮ اﻓﺰاﻳﺶ ﭘﻠﻲاﺗﻴﻠﻦ در آﻣﻴﺰه ﭘﻠﻴﻤﺮی اﻓﺰاﻳﺶ ﻧﺴﺒﻲ اﺳﺘﺤﻜﺎم ﻧﻤﻮﻧﻪﻫﺎ را ﺑﻌﺪ از ﻋﻤﻠﻴﺎت ﻛﺎﻟﻨﺪر ﺣﺮارﺗﻲ ﺑﻪ دﻧﺒﺎل ﺧﻮاﻫﺪ داﺷﺖ .
واژهﻫﺎی ﻛﻠﻴﺪی: ذوب رﻳﺴﻲ ، ﭘﻠﻲ ﭘﺮوﭘﻴﻠﻦ، ﭘﻠﻲاﺗﻴﻠﻦ، آﻣﻴﺰه، ﻣﻨﺴﻮج ﺑﻲ ﺑﺎﻓﺖ، ﻛﺎﻟﻨﺪر ﺣﺮارﺗﻲ
دانلود این مقاله