ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
رئیس بخش زیست فناوری مؤسسه
تحقیقات شیلات ایران از موفقیت محققان ایرانی در
تولید نانوالیاف از جلبک
های دریایی، ژلاتین ماهی و پوست
میگو خبر داد .
احمد غرقی گفت: هم اکنون در زمینه تولید نانو الیاف فعالیت
می کنیم و به نتایج خوبی در این زمینه رسیده ایم.
وی ادامه داد: ما موفق به
تولید نانو الیاف از جلبک ها، ژلاتین ماهی و پوست
میگو شدیم و این نانو الیاف همانند نخ های ریسندگی هستند و تنها با چشم دیده
نمی شوند و تنها با میکروسکوپ قابل رؤیت هستند.
رئیس بخش آبزیان زیست فناوری مؤسسه
تحقیقات شیلات ایران گفت: با استفاده از این نانو الباف تولید شده می توان ماهی، فیله خام یا پخته ماهی را بسته
بندی کرد و بدون نیاز به یخچال در شرایط و
دمای محیط نگه داری کرد.
وی افزود: هم اکنون ما در زمینه مدت زمان نگه داری این
مواد در حال تحقیق هستیم و قصد داریم این مدت را تا یکک هفته ارتقا دهیم.
غرقی
گفت: این نانو الیاف در بسته
بندی صنایع غذایی و صنایع
کشاورزی کاربرد دارند.