مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

سایت تخصصی نساجی و پوشاک
مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

سایت تخصصی نساجی و پوشاک

کرایه نام ایران تنها با 40 هزار دلار

دبیر سابق انجمن صنایع نساجی با انتقاد شدید از چینی بودن لباسهای ورزشکاران ایران در المپیک گفت: یک شرکت چینی در ازای پرداخت تنها 40 هزار دلار نام ایران را در بازیهای المپیک کرایه کرده و برای خود تبلیغ می‌کند.

 
جمشید بصیری تهرانی در گفت‌وگو با ایسنا، با ابراز تاسف از عملکرد وزارت ورزش و جوانان در مورد ارائه سفارش ساخت لباسهای ورزشکاران ایران در المپیک به یک شرکت چینی گفت: این شرکت چینی در ازای پرداخت تنها 40 هزار دلار به طرف ایرانی لباس ورزشکاران ما را دوخت که به عنوان لباس تمرینی ورزشکاران ایرانی استفاده می‌شود.

او با طرح این سوال که آیا نام ایران تنها 40 هزار دلار می‌ارزد و آیا نمی‌شد سفارش ساخت لباسهای ورزشکاران ایران را در المپیک به تولیدکنندگان داخلی داد؟ گفت: چین خودش بزرگترین خریدار ماشین‌آلات نساجی خارجی بوده و این در حالی است که از نام ایران برای تبلیغ در المپیک سوء استفاده کرده است.

 
بصیری با بیان این‌که در ادوار گذشته المپیک نیز مسوولان ورزشی از این دست اشتباهات مرتکب شده‌اند، عنوان کرد: تبلیغ یک برند چینی در المپیک توسط کاروان ورزشی ایران بزرگترین توهین به ملت ایران است.

 
دبیر سابق انجمن صنایع نساجی با اشاره به این‌که هم‌اکنون تعداد زیادی کارخانه‌ بزرگ تولید لباس ورزشی در کشور در حال فعالیت هستند، اظهار کرد: واقعا جای تاسف است که کاروان ورزشی ایران در المپیک به جای پوشیدن لباس تولید داخل، لباس ساخت چین را بر تن دارد. این در حالی است که در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی قرار بود بیشترین حمایت ممکن از محصولات تولید داخل انجام شود.

 
در همین حال خلیل رحمتی، مدیرعامل شرکتی که طی دو دوره المپیک آتن و پکن لباسهای ورزشی ایران را تولید کرده بود، به خبرنگار ایسنا گفت: کمیته المپیک در دوره گذشته از لباسهای تولیدی ما رضایت داشته و معلوم نیست که چرا در این دوره به تولیدکنندگان داخلی برای تولید لباس ورزشکاران ایرانی سفارش نداده است.

 
وی با بیان این‌که تعداد کارخانه‌های تولید لباس ورزشی در کشور به دلیل نامناسب شدن فضای کسب و کار کاهش قابل ملاحظه‌ای پیدا کرده است، گفت: ما هم‌اکنون لباسهای سپاه را تامین می‌کنیم. حال چطور می‌شود که مسئولان کمیته المپیک کیفیت لباسهای ورزشی تولید داخل را قبول نکرده‌اند؟!

 
به گزارش ایسنا، نشریه رسمی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران نیز در تازه‌ترین شماره خود طی گزارشی با ابراز تاسف از تولید لباسهای کاروان ورزشی ایران در المپیک توسط یک شرکت چینی نوشت: یکی از اصلی‌ترین راهکارهایی که مسوولان وزارتخانه ورزش و جوانان می‌توانستند ازطریق آن شعار امسال یعنی تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی را محقق کنند، واگذاری کار تولید البسه ورزشکاران المپیکی به تولیدی‌های داخلی بود.

 
هرچند که مسوولان کمیته ملی المپیک پیش از آغاز سال 1391 برای تهیه البسه ورزشکاران المپیکی اقدام کرده و در این راستا با شرکت چینی ERKE مذاکراتی ترتیب داده بودند، اما باز هم می‌شد امید داشت که تمام البسه ملی‌پوشان کشورمان تولید این شرکت چینی نباشد.

 
جالب اینجاست که این شرکت چینی که تا شش ماه قبل بزرگترین شرکت تولید پوشاک مارک آمریکایی نایک بود و بعد از قطع همکاری با این شرکت هم‌اکنون به صورت مستقل به فعالیتهای خود ادامه می‌دهد و با توافق صورت گرفته بین کمیته ملی المپیک و این شرکت چینی قرار شده 1000 دست کامل لباس و مبلغ 40 هزار دلار بابت تهیه لباس تمرینی کاروان ورزشی ایران در المپیک لندن از طرف این تولیدکننده به کمیته پرداخت شود.

 
در همین حال وزیر ورزش وجوانان در پاسخ به این سوال که چرا که تولید پوشاک ورزشکاران المپیکی ایران به یک شرکت چینی واگذار شده است؟ تنها به بیان این جمله بسنده کرد که "من از این موضوع اطلاعی ندارم".

 
بهرام افشارزاده - دبیر کمیته ملی المپیک، نیز زمانی که از وی درباره البسه ورزشکاران المپیکی ایران سوال شد، این موضوع را عنوان کرد که تمام البسه تولید چین نخواهد بود.

 
به گفته وی، کت‌وشلورها تولید ایران بوده، اما لباس تمرینی ورزشکاران از چین آمده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد